۲۲ کیلو طلای ۱۵ نفر با کلاهبرداری یک باند به باد رفت

به گزارش صارم آنلاین، سرهنگ حجت متقی معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا اظهار داشت: پس از ارجاع پرونده‌ای با عنوان کلاهبرداری در حوزه خرید و فروش طلا، کارآگاهان بلافاصله تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کردند. وی افزود: متهمان این باند، با بهره‌گیری از نوسانات بازار و جلب اعتماد عمومی، تحت عنوان فروش […]

به گزارش صارم آنلاین، سرهنگ حجت متقی معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا اظهار داشت: پس از ارجاع پرونده‌ای با عنوان کلاهبرداری در حوزه خرید و فروش طلا، کارآگاهان بلافاصله تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کردند.

وی افزود: متهمان این باند، با بهره‌گیری از نوسانات بازار و جلب اعتماد عمومی، تحت عنوان فروش انواع مصنوعات طلا موفق شده بودند ۲۲ کیلوگرم طلا به ارزش تقریبی ۵۲۸ میلیارد تومان را از ۱۵ فرد دریافت کنند.

این مقام انتظامی با اشاره به ترفندهای این گروه تصریح کرد: متهمان با استفاده از پوشش فروش طلای باکیفیت و قیمت‌های غیرمتعارف شکایتی را به وجود آورده بودند که در حال حاضر در مراحل پیگیری نهایی قرار دارد.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: در پی اقدامات عملیاتی و هوشمند پلیس، ۳ متهم اصلی در نقاط مختلف کشور دستگیر و پس از بازجویی‌های تخصصی و صدور قرار قانونی به زندان منتقل شدند.

سرهنگ متقی در پایان با صدور هشدار جدی به شهروندان افزود: در شرایطی که قیمت طلا در روند صعودی قرار دارد، کلاهبرداران با ایجاد فرصت‌های کاذب و وعده‌های سودآفرینی، در کمین سرمایه‌گذاران هستند.

وی افزود: توصیه می‌شود از هرگونه معامله با افراد یا مجموعه‌هایی که فاقد مجوزهای رسمی هستند و در بسترهای غیررسمی اقدام به جذب سرمایه یا فروش طلا می‌کنند، خودداری کنید. هرگونه معامله در خارج از مجاری قانونی و بازار رسمی می‌تواند منجر به از دست رفتن دارایی‌های کلان شود.

لینک کوتاه

saremonline.ir/?p=78271

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقل و نشر مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی و توسعه توسط موسسه راشا