وزارت امور خارجه چین: پکن از تلاش‌ها برای مذاکره میان ایران و آمریکا حمایت می‌کند

صارم آنلاین – وزارت امور خارجه چین اعلام کرد که پکن از ایران و آمریکا در حل‌وفصل اختلافات‌شان از طریق مذاکره حمایت می‌کند. به گزارش سرویس ترجمه صارم آنلاین به نقل از الجزیره، این وزارت‌خانه افزود چین مایل است گفت‌وگوها را با عربستان سعودی، ایران و سایر کشورهای منطقه تقویت کند. شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، […]

صارم آنلاین – وزارت امور خارجه چین اعلام کرد که پکن از ایران و آمریکا در حل‌وفصل اختلافات‌شان از طریق مذاکره حمایت می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه صارم آنلاین به نقل از الجزیره، این وزارت‌خانه افزود چین مایل است گفت‌وگوها را با عربستان سعودی، ایران و سایر کشورهای منطقه تقویت کند.

شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، روز دوشنبه به سلطان عمان گفت که منطقه خلیج فارس نباید به میدان نبرد ژئوپلیتیک تبدیل شود و پکن آماده است تا برای دستیابی به صلحی پایدار با کشورهای عربی همکاری کند.

وی در دیدار با سلطان هیثم بن طارق، سلطان عمان، اظهار داشت که جهان در حال تجربه «تحولات عمیقی است که در یک قرن گذشته بی‌سابقه بوده است».

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه چین، شی گفت: منطقه خلیج فارس در خاورمیانه نباید به عرصه‌ای برای رقابت قدرت‌های بزرگ و مناقشات ژئوپلیتیک تبدیل شود. صلح و ثبات در این منطقه نیازمند تلاش مشترک و محافظت از سوی تمامی طرف‌هاست.

او افزود که چین همواره متعهد به تلاش برای توقف جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران بوده و امیدوار است که با ارائه «خرد و راهکارهایی» به حل معضلات امنیتی منطقه کمک کند.

 

این خبر را اینجا ببینید.

لینک کوتاه

saremonline.ir/?p=81388

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقل و نشر مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی و توسعه توسط موسسه راشا