جشن یک میلیون نخل در کارون | جشنواره خرما از فردا آغاز می‌ شود

به گزارش صارم آنلاین، خوزستان به عنوان یکی از قطب‌های اصلی خرما و نخل، سال گذشته جشنواره‌ای در این روزها برگزار کرد و امسال نیز شهرستان کارون میزبان جشنواره خرما و نخل است. به گفته رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کارون، این جشنواره با اهداف مختلفی از جمله فراهم‌کردن فرصت فرهنگی […]

به گزارش صارم آنلاین، خوزستان به عنوان یکی از قطب‌های اصلی خرما و نخل، سال گذشته جشنواره‌ای در این روزها برگزار کرد و امسال نیز شهرستان کارون میزبان جشنواره خرما و نخل است.

به گفته رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کارون، این جشنواره با اهداف مختلفی از جمله فراهم‌کردن فرصت فرهنگی و هنری و ایجاد شور و نشاط برای مردم شهرستان و استان، ایجاد فرصت اقتصادی برای مردم محلی، افزایش مشارکت مردمی در رویدادهای اقتصادی، فرهنگی، گردشگری و تفریحی و همچنین تعامل جامعه محلی با هنرمندان و مشاهیر برگزار می‌شود.

احمد یوسفی در این رابطه به همشهری می‌گوید: «آشنایی مسئولان با ظرفیت‌های موجود در شهرستان و روستا، توانمندسازی جوامع محلی، رونق گردشگری و جذب سرمایه‌گذاری از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.»

او با اشاره به بخش‌های مختلف جشنواره عنوان می‌کند: «این جشنواره در سه بخش نمایشگاهی، رقابتی و جنبی برگزار می‌شود. در بخش نمایشگاهی، غرفه‌های فروش انواع خرما، رطب، خارک و دیگر محصولات مرتبط با خرما برپا خواهد شد. همچنین نمایشگاه صنایع دستی در کنار نمایشگاه خرما، نمایشگاه نان و شیرینی‌های محلی و نمایشگاه عکس با موضوع برداشت خرما و جاذبه‌های گردشگری شهرستان برپا می‌شود.»

به گفته یوسفی، در بخش رقابتی، مسابقه با موضوع باکیفیت‌ترین محصول خرما، بهترین فرآورده خرما و بهترین عکس برگزار خواهد شد. همچنین در بخش جنبی، تورهای گردشگری، برنامه‌های شاد و گروه‌های هنری و خوانندگان مطرح حضور خواهند داشت. اجرای گروه تواشیح، برنامه‌های طنز و برگزاری ایستگاه‌های فرهنگی با محوریت بازی‌های بومی و محلی نیز از دیگر برنامه‌های این جشنواره است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کارون با بیان اینکه جشنواره نخل و خرما برای نخستین‌بار با این رویکرد در شهرستان برگزار می‌شود، می‌گوید: «پیش از این نیز جشنواره خرما برگزار شده بود، اما جشنواره امسال با هدف معرفی ظرفیت‌های نخل و خرما و معرفی توانمندی‌های شهرستان کارون برنامه‌ریزی شده است.»

او توضیح می‌دهد: «شهرستان کارون دارای حدود یک میلیون اصله نخل و از ظرفیت قابل توجهی در زمینه تولید انواع خرما و خارک باکیفیت برخوردار است. وجود ظرفیت‌های کشاورزی و منابع آبی و همچنین فعالیت مجموعه‌های کشاورزی و صنایع مرتبط، زمینه تولید محصولات باکیفیت را در این شهرستان فراهم کرده است.»

او با اشاره به صادرات محصولات خرمای شهرستان عنوان می‌کند: «بخشی از محصولات خرمای تولیدشده در شهرستان به کشورهای خارجی صادر می‌شود، هرچند محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها بر روند صادرات تأثیر گذاشته است. با این حال، معرفی انواع خرما و فرآورده‌های آن به مردم از اهداف مهم این جشنواره است، زیرا بسیاری از مردم فقط با عنوان کلی خرما آشنا هستند و شناخت دقیقی از انواع مختلف خرما، ویژگی‌ها و درجه‌بندی محصولات ندارند.»

این جشنواره به صورت استانی و با برنامه‌ای باشکوه برگزار می‌شود و محل برگزاری آن روستای گردشگری غزاویه کوچک در شهرستان کارون است. این روستا در فاصله بسیار کمی از اهواز قرار دارد و از روستاهای گردشگری شهرستان کارون محسوب می‌شود.

این جشنواره روزهای پنجشنبه و جمعه، ۲۶ و ۲۷ شهریورماه، از ساعت ۱۷ تا ۲۲ برگزار می‌شود. با توجه به گرمای هوا در خوزستان، برنامه‌ها از ساعت ۱۷ آغاز می‌شود و تا ساعت ۲۲ ادامه خواهد داشت.

لینک کوتاه

saremonline.ir/?p=76279

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقل و نشر مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی و توسعه توسط موسسه راشا