تولید «سوپ داشی» گیاهی در ژاپن؛ پاسخی نوآورانه به نیاز گردشگران مسلمان و وگان

یک شرکت ژاپنی در غرب این کشور، با هدف پاسخگویی به تقاضای رو به رشد برای غذای حلال و وگان در سایه رونق گردشگری در ژاپن، موفق به تولید نوعی «سوپ داشی» گیاهی با طعم مرغ و غذاهای دریایی شده است. به گزارش صارم آنلاین به نقل از خبرگزاری کیودو، شرکت «فوجی اویل» (Fuji Oil) […]

یک شرکت ژاپنی در غرب این کشور، با هدف پاسخگویی به تقاضای رو به رشد برای غذای حلال و وگان در سایه رونق گردشگری در ژاپن، موفق به تولید نوعی «سوپ داشی» گیاهی با طعم مرغ و غذاهای دریایی شده است.

به گزارش صارم آنلاین به نقل از خبرگزاری کیودو، شرکت «فوجی اویل» (Fuji Oil) که کارخانه‌ای در استان اوزاکا دارد، در سال ۲۰۲۳ محصولی با نام «میرا-داشی» (Mira-Dashi) را تجاری‌سازی کرده است. این آبگوشت که بر پایه روغن‌های گیاهی و سویا تولید می‌شود، هم‌اکنون در رستوران‌های زنجیره‌ای محبوب «ایپودو» (Ippudo) نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اهمیت و اهداف این نوآوری غذایی:

  • تأییدیه حلال: انجمن حلال ژاپن با اشاره به کمیاب بودن آبگوشت‌های گیاهی که طعم گوشت یا ماهی را تقلید می‌کنند، این اقدام را گامی مهم در جهت تنوع‌بخشی به محصولات منطبق با قوانین اسلامی دانست.

  • حمایت دولتی و ترویج محلی: شرکت فوجی اویل از دسامبر گذشته با همکاری دولت شهر ایزومیسانو، این محصول را به‌صورت رایگان در اختیار مشاغل محلی قرار داده است تا ضمن ترویج آن، دستورپخت‌های جدید و خلاقانه‌ای توسعه یابد.

  • پاسخ به تقاضای گردشگران: با افزایش چشمگیر تعداد بازدیدکنندگان خارجی و برگزاری رویدادهای بین‌المللی نظیر نمایشگاه جهانی اوزاکا، رستوران‌ها در سراسر ژاپن با افزایش تقاضا برای غذاهای حلال مواجه شده‌اند. پیش از این، دسترسی به این خدمات عمدتاً محدود به شهرهای بزرگی چون توکیو و اوزاکا بود.

این محصول نوآورانه نه تنها نیاز مسلمانان و گیاه‌خواران را برطرف می‌کند، بلکه با انتقال دانش فنی به کسب‌وکارهای محلی، به گسترش فرهنگ غذایی فراگیر در سرتاسر ژاپن کمک شایانی کرده است. متن کامل این گزارش را می‌توانید در خبرگزاری کیودو مطالعه کنید.

لینک کوتاه

saremonline.ir/?p=69827

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقل و نشر مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی و توسعه توسط موسسه راشا